• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
1GovUC versi 2  
6 Prinsip Merakyatkan Perkhidmatan Awam  
1GovUC Impak  
JPA4U: Karavan Tani  
JPA4U: Menu4U  

Gerbang Sub-Agensi

intan   INTAN
Esila   eSILA
JPA Pencen   Pasca Perkhidmatan

Kajian Kepuasan Pelanggan JPA 2013

Kajian Kepuasan Pelanggan JPA 2013

Merakyatkan Perkhidmatan Awam

Muat Turun MPA

Kaji Selidik NKRA

kaj-ptd

qrcode

Portal HRMIS EPSA Ezskim Peperiksaan Perkhidmatan Pengiktirafan Kelayakan Online Library e-Minda Sejahtera Portal Program Transformasi Minda

Senarai 27 Pekeliling Perkhidmatan Penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan Seperti Yang Diumumkan YAB Perdana Menteri Dalam Pembentangan Bajet 2014 Pada 25 Oktober 2013

Senarai Pekeliling Perkhidmatan

Soalan Lazim

Soalan Lazim Tambahan

Keputusan Tender, Sebut Harga Dan eBidding JPA. Senarai Terkini Sehingga 05 September 2013

Muat Turun: Senarai Keputusan Tender

Borang ini bertujuan untuk mendapatkan maklum balas pelanggan berhubung dengan pengamalan nilai-nilai murni di agensi kerajaan yang memberikan perkhidmatan kepada anda.

Berdasarkan pemerhatian semasa berurusan dengan Jabatan ini, anda diminta untuk menilai pernyataan-pernyataan yang dikemukakan dengan jujur. Kajian ini adalah terbuka kepada pelanggan-pelanggan yang pernah berurusan dengan Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA).

Maklumat yang dikumpul hanya untuk kajian ini sahaja dan sebarang maklumat yang diberikan adalah sulit dan akan dirahsiakan.

Maklum balas

Delegasi Dari Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) Yang Diketuai Oleh YB Menteri Pendidikan II, YB. Dato’ Seri Idris Jusoh Dan Dianggotai Oleh Ketua Setiausaha II KPM, Mantan Duta Besar Malaysia Ke Mesir Telah Mengadakan Perjumpaan Dan Perbincangan Dengan Menteri Pengajian Tinggi Mesir, Prof. Hosam Isa Dan Presiden Universiti Kaherah Pada 25 Ogos 2013. Pada 26 Ogos 2013 Dan 27 Ogos 2013, Perbincangan Telah Diadakan Dengan 3 Universiti Iaitu Universiti Al-Azhar, Ain Shams Dan Mansurah.

Baca lagi...

Dimaklumkan Bahawa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) Sedang Menghadapi Masalah Teknikal Berkaitan Keputusan Program Hadiah Latihan Persekutuan Sesi 2014. Sehubungan Itu, Semakan Keputusan Berkenaan Akan Diumumkan Pada Satu Tarikh Yang Akan Dimaklumkan Kelak.

Pensijilan ISO1 Pensijilan ISO2     icomsc     Pembayaran     Consumer Squad  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        Find us on TWITTER FB RSS utube flickr  
Kemaskini Terakhir: 25-04-2014.

AKTIVITI SEMASA @ JPA